BICIKLIJADA U SPOMEN VANJI CAREKU

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje bio je suorganizator biciklijade Selnica - Gusakovec koju je organizirala Turistička zajednica Marija Bistrica u spomen na smrtno stradalog policijskog službenika Vanju Carek koji je bio dugogodišnji član ovog kluba. Na biciklijadu se odazvao određeni broj članova kluba, među kojima i predsjednik kluba Stjepan Šalamon, te zamjenik predsjednika Kristijan Buzina (koji su među prvima ušli u cilj) i nekoliko članova Upravnog odbora. Kotizaciju za članove kluba snosio je klub sukladno odluci Upravnog odbora, a sva sredstva prikupljena od kotizacija, od svih sudionika,  donirana su obitelji poginulog policijskog službenika.

1

3

4

6

7

Biciklijada je bila odlično organizirana, uz poštivanje preporuka i mjera za sprečavanje širenja pandemije COVID-19. Na trasi kretanja organizirane su dvije okrijepe, a na zavšetku ručak za sve sudionike.

5

Prije početka biciklijade delegacija Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje, policijske postaje Donja Stubica i turističke zajednice Marija Bistrica na grobu Vanje Carek zapalili su svijeće.

 2

 

 

Girls Air Jordan

ČLANOVI IPA HRVATSKO ZAGORJE NA UČKI

Planinarska ekspedicija članova RK IPA Hrvatsko zagorje, na čelu s načelnikom PU krapinsko-zagorske Robertom Pavić i njegovim zamjenikom Željkom Košutićem te ostalim članovima kluba proteklog vikenda uputila se na osvajanje naviših vrhova Parka prirode Učka, Vojaka (1401 m) i  Veli Planik (1272 m).

Park prirode Učka prostrano je prirodno ili dijelom kultivirano područje kopna i/ili mora velike bioraznolikosti i/ili georaznolikosti, s vrijednim ekološkim obilježjima, naglašenim krajobraznim i kulturno-povijesnim vrijednostima. Park prirode ima i znanstvenu, kulturnu, odgojno-obrazovnu te rekreativnu namjenu. Upravo rekreativna namjera nakon restrikcija zbog epidemioloških mjera izmamila je našu neumornu planinarsku ekipu IPA Hrvatsko zagorje na cjelodnevno pješačenje da bi nakon osvajanja najvišeg vrha Vojaka s razglednog tornja - vidikovca uživali u prekrasnom pogledu na Istru, Riječki zaljev, sjeverni Jadran s otocima, Gorski kotar, Velebit, Ćićariju, Trščanski zaljev, Julijske Alpe i Dolomite.

Za potrebe izleta koristli su resurese u vlasništvu i na trošak kluba sukladno utvrđenim pravilima. Kao i uvjek do sada zanimljivosti s izleta objavili su na svojim facebook stranicama.

 

Nike WMNS nike air wildwood gs carbon fiber price trend Shadow White/Hydrogen Blue-Purple

ČLANOVI IPA HRVATSKO ZAGORJE NA PLITVIČKIM JEZERIMA

Proteklog vikenda članovi RK IPA Hrvatsko zagorje, inače policijski službenici PGP Macelj posjetili su Nacionalni park Plitvička jezera koji svojom iznimno prirodnom ljepotom privlači posjetitelje s cijelog svijeta. To je bio prvi izlet članova IPA Hrvatsko zagorje nakon ograničenja zbog korona virusa. Ekipa je zaslužila malo odmora nakon napornih zadaća koje su u vrijeme epidemioloških mjera morali provoditi.

Na povratku su posjetili i nezaobilazne Rastoke, a sam naziv mjesta govori da se neke rastače..., a to je rijeka Slunjčica koja se preko sedrenih stijena ulijeva u rijeku Koranu...(rastače se i nešto drugo, haha..)

S lijepog izleta ekipa je objavila više zanimljivih fotografija na svojim facebook stranicama s porukom, do sljedečeg puta. Naravno za potrebe individualnog izleta koristili su kombi vozilo u vlasništvu kluba koji je pokrio i troškove putovanja sukladno pravilima.

NIKE AIR HUARACHE

IPA HRVATSKO ZAGORJE OTVORILA SKIJAŠKU SEZONU 2019/20

Ekipa Regionalnog kluba IPAHrvatsko zagorje otvorila je skijašku sezonu 2019/20. u austrijskom Gerlizenu. Šesteročlana ekipa sudjelovala je trodnevnom aranžmanu kojeg je organizirao skijaški klub ZASKI. Bila je to prilika za druženje cijele ekipe u aktivnom odmoru, a posebno na dan uoči dolaska u penthausu hotela Legendar pored jezera Ossiacher See.

Zahvaljujemo se ZASKI klubu na izvrsnoj organizaciji, a koristimo priliku da pozovemo sve skijaše i druge članove IPA kluba Hrvatsko zagorje da se organiziraju i odu na neke od zimskih radosti. Na raspolaganju stoje dva kombi vozila u vlasništvu kluba, a propozicije korištenja već su od ranije poznate.

 

 

adidas Yeezy Boost 350 V2 "Asriel" (Carbon) October 2020

OBILJEŽEN DAN POLICIJE 2019.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a u sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2019." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila organizirali su sportski, svečani i zabavni dio susreta članova IPA i drugih zaposlenika PU krapinsko-zagorske. Sportski dio susreta obilježen je u natjecanju u malom nogometu, gađanju zračnom puškom, pikadu te u igranju belota.

Malonogometni turnir odigrao se kao III. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog člana IPA i kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

Nogometnim ekipama iz ustrojstvenih jedinica PU krapinsko-zagorske pridružila se ekipa pravosudne policije Ministarstva pravosuđa, pod vodstvom Gorana Zubić, (sin Branka Zubić) a koji su bili gosti organizatorima.

U sportskom natjecanju postignuti su slijedeći rezultati, (po redoslijedu rezultata):

MALONOGMETNI TURNIR (II. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“)

 1. PRAVOSUĐE – ZATVOR ZAGREB
 2. PGP MACELJ
 3. PPP KRAPINA

NAJBOLJI GOLMAN – Antonio Radanović - Zatvor Zagreb

NAJBOLJI STRIJELAC – Kristijan Osredečki - PPP Krapina

NAJBOLJI IGRAČ – Goran Zubić – Zatvor Zagreb

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (MUŠKI)

 1. Mladen Staniša - PU KZ
 2. Dejan Mladenović - umirovljenik
 3. Silvije Vidaček – Zatvor Zagreb

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (ŽENE)

 1. Maja Posilović - PP Krapina
 2. Snježana Škudar - PU KZ
 3. Kristina Stančić - PP Krapina

PIKADO (MUŠKI)

 1. Vincelj Damir - Zatvor Zagreb
 2. Željko Hlupić - PU KZ (Služba policije)
 3. Petrić Tomo (Zatvor Zagreb) i Davor Rogina (PU KZ – SKP)

PIKADO (ŽENE)

 1. Maja Haban  - PP Zabok
 2. Martina Kolarić - PU KZ (SKP)
 3. Sanja Galić - PP Klanjec

 "BELOT" (MJEŠOVITO)

 1. Tome Petrić i Robert Ivanjko - Zatvor Zagreb
 2. Darko Pavlinić i Mladen Ježek - PP Klanjec
 3. Matea Šolman i Matija Mirt - PP Pregrada

Zlatna, srebrna i brončana priznanja, pehare i medalje za osvojene rezultate u sportskom natjecanju pobjednicima su dodijelili zamjenik načelnika PU krapinsko-zagorske Robert Pavić, predsjednik IPA kluba Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon i zamjenik predsjednika IPA Hrvatsko zagorje Kristijan Buzina.

U svečanom dijelu obilježavanja „Dana policije 2019.“, nakon hrvatske himne i odane počasti minutom šutnje za sve stradale i umrle pripadnike MUP-a, okupljenima se u sali restorana KTC-a obratili su se predsjednik Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon, načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car te gradonačelnik grada Zaboka Ivan Hanžek koji su tom prilikom svima čestitali "Dan policije".  

Svečanom dijelu obilježavanja "Dana policije" uz preko dvjesto zaposlenika i umirovljenih pripadnika MUP-a bili su prisutni i zamjenik načelnika PU Robert Pavić, voditelji službi iz PU, načelnici postaja, drugi rukovoditelji svih razina te kao gosti iz Ministarstva pravosuđa odazvali su se upravitelj zatvora Zagreb Damir Ćumpek, načelnik zatvora Anto Aščić.

Druženje je trajalo do večernjih sati uz poznatu krilaticu „Servo per amikeco“ – (služiti kroz prijateljstvo) uz poruku, vidimo se i naredne godine!

Povodom „Dana policije“ RK IPA Hrvatsko zagorje za sve svoje članove osigurao je majice s logotipom kluba koje su se dijelile prisutnim članovima za vrijeme druženja, a ostalim članovima majice će se podijeliti u narednom razdoblju.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje još jednom se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji i realizaciji programa obilježavanja „Dana policije“, a isto tako se zahvaljuje na velikom odazivu članstva IPA i drugih pripadnika MUP-a.

 

Wholesale Cheap Nike, Jordans, Adidas, Air Max Shoes China Sale Online

"DAN POLICIJE 2018."

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a u sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2018." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila organizirali su sportski, svečani i zabavni dio susreta članova IPA i drugih zaposlenika PU krapinsko-zagorske. Sportski dio susreta obilježen je u takmičenju u malom nogometu, gađanju zračnom puškom, pikadu te u igranju belota.

Malonogometni turnir odigrao se kao II. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog člana IPA i kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

Nogometnim ekipama iz ustrojstvenih jedinica PU krapinsko-zagorske pridružila se ekipa pravosudne policije Ministarstva pravosuđa, pod vodstvom Gorana Zubić, (sin Branka Zubić) a koji su bili gosti organizatorima.

U sportskom takmičenju postignuti su slijedeći rezultati, (po redoslijedu rezultata):

MALONOGMETNI TURNIR (II. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“)

 1. PGP Macelj
 2. Policijska postaja Krapina
 3. IJP Zlatar

NAJBOLJI GOLMAN - Damjan Vešligaj - PGP Macelj

NAJBOLJI STRIJELAC - Kristijan Buzina - PP Krapina

NAJBOLJI IGRAČ - Marko Martinić - PGP Macelj

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (MUŠKI)

 1. Mladen Staniša - PU KZ
 2. Mario Hrastinski - PP Zabok
 3. Dejan Mladenović - umirovljenik

PIKADO (MUŠKI)

 1. Željko Hlupić - PU KZ
 2. Davor Rogina - PU KZ
 3. Danijel Gredičak - PP Donja Stubica

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (ŽENE)

 1. Snježana Škudar PU KZ
 2. Jadranka Paradi - PP Zl. Bisttrica
 3. Dragica Šilipetar - IJP Zlatar

PIKADO (ŽENE)

 1. Ivanka Hrastinski - PU KZ
 2. Ivana Hajnić - Franjčec - PU KZ
 3. Zorica Orlić - PU KZ

 "BELOT" (MJEŠOVITO)

 1. Zdravko Iveković - Josip Bartolović - umirovljenici)
 2. Zdravko Slivar - Ivan Tkalčević Vdović - PP Donja Stubica
 3. Branko Bratković - Franjo Mikulec - umirovljenici

Zlatna, srebrna i brončana priznanja, pehare i medalje za osvojene rezultate u sportskom takmičenju pobjednicima su dodijelili načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car, predsjednik IPA kluba Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon i predsjednica suda časti Vesna Bogović.

U svečanom dijelu obilježavanja „Dana policije 2017.“, nakon hrvatske himne i odane počasti minutom šutnje za sve stradale i umrle pripadnike MUP-a, okupljenima se u sali restorana KTC-a obratili su se predsjednik Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon i načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car koji su prisutnima pripadnicima MUP-a čestitali "Dan policije". Načelnik Darko Car istaknuo kako je ponosan što su se  proslavi odazvali i umirovljenici.

Tijekom obraćanja prisutnima načelnik policijske uprave Darko Car predsjedniku RK kluba Hrvatsko zagorje Stjepanu Šalamon uručio je ključeve putničkog kombi vozila Peugeot Boxer kojeg policijska uprava donira klubu koji broji preko 550 članova. Nakon riječi zahvale predsjednik kluba istaknuo je kako svi koji pripadaju IPA klubu Hrvatsko zagorje trebaju biti ponosni na ovaj klub zbog transparentnog načina poslovanja što se vidi i u tome što je to jedini klub u Europi i u okruženju koji od sada u svojem voznom parku ima dva putnička kombi vozila koji stoje na raspolaganju članovima kluba.

Svečanom dijelu obilježavanja "Dana policije" bili su prisutni i zamjenik načelnika PU Robert Pavić, voditelji službi iz PU, načelnici postaja, drugi rukovoditelji svih razina te kao gosti iz Ministarstva pravosuđa odazvali su se upravitelj zatvora Zagreb Damir Ćumpek, načelnik zatvora Anto Aščić i pomoćnik načelnika Mijat Pranjić. I ove godine na svečano obilježavanje "Dana policije" odazvala se i Božena Zubić, supruga pokojnog Branka Zubić-Ćupa u čije ime se odigrava memorijalni nogometni turnir.

Druženje članova IPA i ostalih pripadnika MUP-a trajao je do večernjih sati uz poznatu krilaticu „Servo per amikeco“ – (služiti kroz prijateljstvo) uz poruku, vidimo se i naredne godine!

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje još jednom se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji i realizaciji programa obilježavanja „Dana policije“, a isto tako se zahvaljuje na velikom odazivu članstva IPA i drugih pripadnika MUP-a.

 

 

 

 

 

 

Nike Air Zoom Pegasus

MEĐUNARODNI SUSRET IPA MLADOSTI VELIKA BRITANIJA

 

U organizaciji IPA Ujedinjenog Kraljevstva u vremenu od 06. do 19. kolovoza 2018. godine održava se međunarodni susret IPA mladosti (IYG - International Youth Gathering).

Na rečeni susret u Veliku Britanjiju ispred Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje otputovala je Donatella Gučin-Županić, kći Nenada Županić - zamjenika predsjednika RK IPA Hrvatsko zagorje.

U ovom susretu IPA mladosti iz Hrvatske sudjeluju još Paula Oriović, Mara Vekić i Nika Marković. Sponzor putovanja je IPA Hrvatska sekcija koja je sponzorirala troškove putovanja i boravka u Velikoj Britanjiji za sve 4 djevojke iz RH. Roditelji hrvatskih predstavnica redoviti su i dugogodišnji članovi IPA.

Sretno i veselo im bilo!

 

 

Air Jordan 1

IPA HRVATSKO ZAGORJE U MAKEDONIJI

Članovi RK IPA Hrvatsko zagorje, na prijateljski poziv IPA kluba Skopje iz Makedonije, sudjelovali su na međunarodnom takmičenju u gađanju pištoljem koje se održalo u Skopju. Poziv za ovaj susret uslijedio je nakon prvog susreta između članova IPA Skopje i IPA Hrvatsko zagorje u Brčkom (BiH) što je bila prekretnica u donošenju odluke za daleki put i širenju prijateljstva u Makedoniji.

Bilo je to nezaboravno druženje jer klub domaćin IPA Skopje pokazao je nevjerojatan organizacijski smisao za druženje među članovima IPA. Od samog dočeka na granici između Srbije i Makedonije, na obilasku znamenitih mjesta i gradova u Makedoniji, od prijevoza otvorenim autobusom kroz Skopje uz pratnju policije, od toliko gostoljubivosti i programa što su ga upriličili ne može se drugo reči do ..svaka im čast...

To je još jedna potvrda kako je IPA doista međunarodna organizacija i kako prepoznatljivo utjeće na širenje međunrodnog prijateljstva među svojim članovima.

Unatoč napornom putovanju, koje je bilo dugačko više od 2500 km, to oduševljenje i gostoljubivost domaćina utjecalo je na razmišljanje o ponovnom izazovu, na donošenje odluka o mogućim drugim dalekim putovanjima radi širenja prijteljstva ali naravno i na organizaciji povratnih susreta.

Vlado, Igore, Igno, Orce, Siniša, Martine,...i svi ostali... hvala vam svima od srca! 

 

<img src="/images/MAK5.JPG" alt="" />

 

 

 

Nike WMNS Air Force 1 Shadow White/Hydrogen Blue-Purple

IPA HRVATSKO ZAGORJE U BRĆKOM

Uz mnogobrojne članove klubova iz okruženja članovi Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje sudjelovali su na dvodnevnom obilježavanju manifestacije "Dani IPA Brčko - sportsko rekreativno druženje" koje se održalo u Brčkom. Bila je to prilika za razmjenu raznih iskustava i za proširenje IPA prijateljstva. Klub domaćin IPA Brćko na čelu sa svojim predsjednikom Milanom Nikolić dali su sve od sebe kako bi se sudionici sureta ugodno osječali i kako bi druženje među članovima IPA klubova proteklo u visokom prijeteljskom ozračju.

Tijekom druženja sudionici su sjedlovali u više sportskih disciplina što je bila prilika za podizanje adrenalina u takmičarskom duhu. Tako su i članovi IPA kluba Hrvatsko zagorje iskazali svoje vještine u gađanju puškom i pištoljem, potezanju konopa te u spretnoj brzinskoj vožnji u kolicima.

Za sve sudionike bila je uprilićena svećana večera nakon koje je druženje potrajalo duboko u noć....uz pozdrave.."do skorog viđenja i Servo per amikeco"!

 

 

 

 

Saldos - Entrega gratuita

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0214963
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
54
111
321
4050
214963

Online (15 minutes ago):4
4 guests

Your IP:3.237.254.197