IPA ISKAZNICE ZA 2020. GODINU

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da su stigle članske iskaznice i naljepnice za vozila za 2020. godinu. Podjela započinje 20. siječnja 2020. godine na način da će se najprije dostaviti onim članovima kojima se članarina obustavlja trajnim nalogom preko plaće i to putem službene pošte ili putem članova Upravnog odbora, a nakon toga svim ostalima. S obzirom da svake godine 20-ak članova ne uplati članarinu ove godine će se prvo dostaviti uplatnice, a po izvršenoj uplati dostavit će se iskaznice i dr. One članove koji do sada još nisu preuzeli majicu s logotipom kluba upućujemo da majice mogu dobiti kod kod predsjednika kluba Stjepana Šalamon ili kod Zlatka Štajduhar (za umirovljenike) u Zaboku.

Upravni odbor

 

MAJICE ZA ČLANOVE IPA HRVATSKO ZAGORJE

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da je klub povodom Dana policije za svakog člana osigurao besplatno po jednu majicu sa logotipom kluba. Svi oni koji još nisu preuzeli svoju IPA majicu mogu to učiniti radnim danom u vremenu od 07,00 do 15,00 sati u Zaboku, Matije Gupca 53, kod predsjednika kluba Stjepana Šalamon. Prethodno može najava telefonom na 098/752-775.

 

 

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA

Regionalni klub IPA Hrvatsko - Zagorje, koji trenutno broji 540 članova održao je "Izbornu skupštinu" u restoranu KTC u Zaboku. Prisutnim članovima obratio se dosadašnji predsjednik kluba Stjepan Šalamon koji je klub zajedno s Upravnim odborom i drugim tijelima uspješno vodio protekle četiri godine i pri tome istaknuo kako bi svi članovi trebali biti ponosni na vodstvo kluba koje ga je vodilo u proteklom mandatu jer je napravljen veliki iskorak u funkcioniranju kluba. Nakon provedene revizije članstva došlo je do značajnog porasta broja redovnih članova iz redova pripadnika MUP-a, financijsko poslovanje kluba  na zavidnoj je razini, transparentno i na usluzi članovima. IPA klub Hrvatsko zagorje jedini je klub u Europi, ali i u svijetu koji u svojem vlasništvu ima dva putnička kombi vozila i jednu auto-prikolicu koji stoje na raspolaganju članovima kluba prema utvrđenim kriterijima, a što je omogućilo mnoga putovanja članova do sada na razne destinacije kao što su Makedonija, Crna Gora, BiH, Austrija, Slovenija i mnoge destinacije u RH. U proteklom mandatu promijenjen je naziv kluba, napravljena je web i facebook stranica kluba, nabavljena potrebni promotivni artikli, nabavljena sportska oprema za sportaše, kod osiguravajućih društava sklopljeni ugovori temeljem kojih članovi ostvaruju pogodnosti kod osiguranja vozila od dodatnih 25 i 35 % popusta, sklopljeni ugovori s nekim tvrtkama za pogodnosti kod nabave proizvoda ili za usluge autoservisa, promotivni materijal za potrebe članova, sufinancirana je izgradnja spomenika za poginule policajce tijekom Domovinskog rata, svake godine klub je organizator obilježavanja Dana policije na koje se u pravilu svake godine odaziva oko 300 pripadnika MUP-a od kojih oko stotinu sudjeluje u raznim sportskim susretima i druge aktivnosti. 

Rizničarka Ivanka Hrastinski upoznala je prisutne sa financijskim poslovanjem kluba, a predsjednik se osvrnuo na presjek financijskog poslovanja kroz sve četiri godine mandata za što je dobio pljesak nazočnih. Izvješće su podnijeli i predsjednik Nadzornog odbora Mario Duktaj te predsjednica Suda časti Vesna Bogović. Sva izvješća jednoglasno su usvojena.

Nakon podnijetih izvješća o dosadašnjem radu kluba donijet je novi Poslovnik o radu Skupštine, a predsjednik se zahvalio članovima svih tijela kluba koja su brinula u proteklom mandatu da klub djeluje najbolje što može nakon čega je formirano radno predsjedništvo koje je bilo zaduženo za provođenje izbora novog vodstva kluba. 

Utvrđeno je kako je za naredni mandat pristigla samo jedna lista čiji je nositelj dosadašnji predsjednik Stjepan Šalamon koji je prisutne upoznao s predloženim kanidatima za novi mandat i pri tome iznio kako se na listi nalazi dio dosadašnjeg vodstva ali i određena preslagivanja te osvježenja među kojima ima  mlađih članova na kojima stoji budućnost kluba, kako je naveo.

Nakon upoznavanja s predloženim kandidatima prisutno su jednoglasno javnim glasovanjem dali potporu odnosno izabrali novo vodstvo kluba za naredno razdoblje od 4 godine i to:

UPRAVNI ODBOR

 1. Stjepan Šalamon - predsjednik 
 2. Kristijan Buzina - zamjenik predsjednika
 3. Krunoslav Kučiš - tajnik
 4. Danijel Gredičak - član
 5. Siniša Bartolović - član
 6. Dušan Turniški - član
 7. Ivan Pavić - član
 8. Kruno Grabušić -član
 9. Nenad Županić - član
 10. Vesna Bogović - član
 11. Branko Bukal - član (delegat za odnose sa susjednim zemljama)

 

NADZORNI ODBOR

 1. Mario Duktaj
 2. Berislav Meglić
 3. Martina Kolarić

 

SUD ČASTI

 1. Tomica Kolar
 2. Darko Mutak
 3. Zlatko Štajduhar

 

IMENOVANJA PO POSLOVNIKU

 1. Ivanka Hrastinski - rizničar
 2. Matija Mirt - uređivač web stranice

Predsjednik Stjepan Šalamon zahvalio se na ukazanom povjerenju te prisutne pozvao na zajedničku večeru i druženje ali i na druženja koja će se održavati u budućnosti uz krilaticu "Servo per amikeco".

 

Svi pozorno slušaju...

Novi zamjenik predsjednika odmah je pokazao svoje vještine kao virtuoz na harmonici.

 

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

SPOMENIK POGINULIM POLICAJCIMA

Policajci PU krapinsko-zagorske; Vlado Kolar, Dragutin Ljubić, Nikola Markovina, Danijel Puhek, Tomica Stubičar i Vladimir Tomašić tijekom Domovinskog rata svoje su živote dali u obrani suvereniteta Republike Hrvatske. U znak zahvale i sjećanja na njihovu žrtvu uoči "Dana policije 2017." kod zgrade PU krapinsko-zagorske svečano je otkriven spomenik u spomen poginulim kolegama. Uz članove obitelji poginulih policajaca, mnogobrojne kolegice i kolege policajce, uzvanike i goste spomenik je otkrio ministar unutarnjih poslova, gosp. Davor Božinović. Otkrivanju spomenika nazočili su i glavni ravnatelj policije Nikola Milina, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, saborski zastupnik Žarko Tušek, bivši "ratni" ministar policije Ivan Jarnjak, aktualni načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car i načelnik PU Bjelovarsko-bilogorske Jakob Bukvić koji je bio idejni začetnik prijedloga izgradnje spomenika u vrijeme dok je u prethodnom mandatu bio načelnik PU krapinsko-zagorske.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje sudjelovao je u financiranju dijela troškova izgradnje spomenika, a predsjednik kluba Stjepan Šalamon i osobno je sudjelovao u idejnim rješenjima prilikom izgradnje istog.

Međunarodno policijski udruženje, Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje uključivanjem u ovaj projekt dao je pijetet poginulim kolegama koji bi zasigurno, da su živi, bili članovi ovog velikog kluba.

Spomenik je blagoslovio vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan, koji je prethodno služio svečanu misu za poginule u župnoj crkvi u Zaboku.

 

 SPOM8

View the embedded image gallery online at:
http://ipa-zagorje.hr/index.php/aktualno#sigProIdb1be192e0f

CROATIA OSIGURANJE - 35% POPUSTA ZA ČLANOVE IPA

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko-zagorje da je sklopljen ugovor o poslovnoj suradnji između Croatia osiguranja d.d. i Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje kojim su ugovoreni popusti za članove:

- 35% komercijalnog popusta kod obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za sve police kojima je ugovaratelj IPA Hrvatsko zagorje, a članovi osiguranici i obaveznici plaćanja

- do 35% popusta za sve ostale police ovisno o broju ugovorenih dopunskih kasko pokrića i dobi osiguranika

- do 25% popusta za kasko osiguranje

- 58% popusta kod osiguranja nezgode

- do 40% popusta za osiguranje CROATIA imovina za produženja i prerade, a do 30% za nove ugovaratelje

Prilikom sklapanja police osiguranja član IPA kluba Hrvatsko zagorje dužan se je identificirati s VAŽEĆOM iskaznicom IPA za tekuću godinu i osobnom iskaznicom, a osiguratelj će u policu upisati indikator koji povezuje osiguranika sa sklopljenim Ugovorom.

Police osiguranja po ugovorenim uvjetima moći će sklopiti i članovi uže obitelji ali će kod sklapanja police trebati dokazati poveznicu između člana kluba i sebe.

Ovo je još jedan korak kojim vodstvo IPA kluba Hrvatsko zagorje svojim članovima želi osigurati određene proizvode po povlaštenim uvjetima, a što postižemo zahvaljujući upornosti čelništva kluba.

U nastavku se nalazi popis prodajnih mjesta Croatia osiguranja na kojima se police mogu ugovoriti.

 

 

 

500-ti ČLAN IPA HRVATSKO ZAGORJE

Dana 27. ožujka 2017. godine Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje primio je 500-tu pristupnicu za učlanjenje u klub. To je simboličan broj ali i znak koji puno govori o ovom klubu. 500-ti član tako je postala Anica Tušek iz Službe policije PU krapinsko-zagorske, koja je u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 1992. godine. U protekle dvije godine klub je učlanio nova 173 člana što jasno govori o aktivnostima novog vodstva kluba. Povećanje broja novih članova očito je bio i odraz provedene revizije članstva te isključenja i brisanja iz evidencije nekih članova.

Iako se radi o velikim obavezama s dosta odricanja postoji jedno veliko zadovoljstvo jer članovi prepoznaju da se nešto pozitivno događa u ovom klubu. Ova magična brojka bio je jedan od ciljeva predsjednika kluba Stjepana Šalamon zato prijemom 500-te pristupnice nije mogao sakriti zadovoljstvo i široki osmjeh na licu, ali s porukom IDEMO DALJE.

Zato, oni koji ispunjavaju uvjete (pripadnici MUP-a), a još uvijek nisu članovi, dobrodošli u Regionalni klub Hrvatsko zagorje.

 

 

GRAWE OSIGURANJE - 25% ZA ČLANOVE IPA

     Obavještavamo sve članove IPA da je Regionalni klub IPA Hrvatsko-zagorje sklopio ugovor o poslovnoj suradnji s osiguravajućom kućom GRAWE HRVATSKA d.d. kojim ugovorom se aktivnim članovima IPA i članovima njihove uže obitelji daju vanredne pogodnosti (dodatan popust od 25 % na važeći bonus kod autoosiguranja i dr.), omogućava obročna otplata obustavom od plaće (do 10 rata), za umirovljene članove obročna otplata putem trajnog naloga banke i druge pogodnosti kod ostalih vrsta osiguranja.

Članovi svoj status dokazuju važećom članskom iskaznicom IPA (iskaznica za prethodnu godinu vrijedi do podijele novih iskaznica, odnosno najkasnije do 15. ožujka tekuće godine), a novim članovima koji još nemaju iskaznice izdavat će se potvrde. Pripadnost članstva užoj obitelji dokazivat će se usporedbom osobnih iskaznica ili na drugi način.

Članovi IPA Hrvatsko zagorje, zaposleni u MUP-u, koji se odluče na obročno plaćanje putem obustave od plaće prilikom sklapanja police potpisat će izjavu o ispunjavanju uvjeta za obročnu otplatu putem plaće temeljem koje će im se staviti administrativna zabrana na plaću. Obročnu otplatu preko plaće i trajnog naloga preko banke mogu sklopiti samo platežno sposobni članovi. Po ugovorenim uvjetima svi članovi IPA police mogu plaćati gotovinskim te kartičnim plaćanjem.

Dodatne informacije oko svih ugovorenih pogodnosti kod osiguranja (autoosiguranje, kasko, osiguranje života i imovine te zdravstveno osiguranje) mogu se dobiti u poslovnici Grawe osiguranja u Zaboku, Trg J.B. Tita 13 ili putem telefona 049/500-372, mob. 095/367-0551 (tražiti Draženku) ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Napominje se kako za sklapanje bilo kakve police osiguranja kod Grawe Hrvatska d.d. ne treba dolaziti u poslovnicu već će njihovi predstavnici prodaje osobno to odraditi na terenu.

  

IPA ZAGORJE KUPILA PUTNIČKI KOMBI

Regionalni klub IPA Hrvatsko-zagorje sukladno planu rada ali i sukladno danom obećanju svojim članovima kupio je putnički kombi automobil marke Peugeot Expert s osam sjedala. Automobil će se koristiti za potrebe članstva i odlaska na razna druženja, sportske i druge susrete u zemlji i inozemstvu.

Ovo je prvo vozilo koje je kupljeno i registrirano u vlasništvo nekog regionalnog kluba u RH. Opremljeno je ful opremom (dvozonska klima, posebno klimatizacija zadnjeg prostora, pakring senzori, električni podizači, zatmanjena stakla, el. sklopivi retrovizori, podešavanje sjedala, multifunkcijske ručice za upravljanje tempomatom i radio uređajem i dr.).

Prema odluci Upravnog odbora kombi vozilo na trošak IPA kluba može koristiti najmanje šest (6) članova IPA kluba do ukupno 2500 km godišnje po pojedinim aktivnostima (nogometaši, planinari, rekreativci, skijaši, kuglaši i dr.). Ukoliko u nekim aktivnostima sudjeluje manji broj članova onda članovi vozilo mogu koristiti na vlastiti trošak opet do određene kilometraže za pojedine aktivnosti. Aktivnosti članova IPA kluba- korisnika vozila moraju biti povezane s interesima i aktivnostima IPA kluba.

Upravni odbor može iznimno odobriti korištenje vozila na trošak kluba iznimno i za manji broj učesnika ali samo u situacijama kada je manji broj učesnika opravdan i kao takav prihvatljiv, odnosno u interesu kluba.

Vozilo IPA kluba Hrvatsko zagorje nije namjenjeno za iznajmljivanje drugim pravnim ili fizičkim osobama za provođenje njihovih aktivnosti.

Članovi Upravnog odbora mogu vozilo koristiti na trošak kluba neovisno o broju članova kada obavljaju poslove i aktivnosti za potrebe kluba.

Hvala svima koji su sudjelovali u financiranju ovog projekta, a to su uglavnom počasni članovi i jedan dio privatnog sektora koji je prepoznao potrebu pomoći IPA klubu Zagorje koji broji više od 500 članova.

 

 

 

 

 

ADMINISTRATIVNE PROMJENE WEB STRANICE I E-MAIL ADRESE

Kao što smo već najavili Regionalni klub IPA Zabok promijenio je ime u Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje ili skraćeno ime IPA Zagorje. Novi naziv kluba službeno je u funkciji je od 15. lipnja 2016. godine nakon registracije u uredu državne uprave.

Obavještavamo naše članove i sve ostale zainteresirane da smo sukadno tome promijenili adresu e-mail pošte koja sada glasi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te molimo da se ubuduće komunikacija elektronskom poštom odvija putem nove adrese. Do daljnjega je u funkciji i bivša adresa koja je preusmjerena na novu.

Isto tako od 04. listopada registrirana je nova domena za web stranicu koja glasi www.ipa-zagorje.hr . Registracijom nove domene za 15 dana doći će do blokade dosadašnje stranice www.ipa-zabok.hr pa molimo članove i sve ostale korisnike da se pravovremeno informiraju kako bi mogli pratiti aktivnosti Regionalnog kluba Hrvatsko zagorje putem web stranice.

 Zahvaljujemo na razumijevanju.

Upravni odbor

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0159222
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
143
189
1023
2597
159222

Online (15 minutes ago):6
6 guests

Your IP:18.232.51.247