ODVJETNIČKE USLUGE

 

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da smo započeli suradnju s odvjetničkim uredom Marka Rafaj iz Zagreba kako bi našim članovima pružili što kvalitetniju pravnu zaštitu u situacijama kada im to zatreba.

Odvjetnički ured bavi se svim vrstama prava, a ponajviše građanskim, radnim, upravnim i prekršajnim pravom, a suradnja s odvjetničkim uredom omogućiti će nam bolje ostvarivanje ciljeva i interesa našeg kluba i  našim članovima.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem RK IPA Hrvatsko zagorje ili izravno preko odvjetničkog ureda.
 
Detalji o uredu:
Odvjetnički ured Marko Rafaj
Zagreb, Kornatska ulica 1c
mob: 098/604 938
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 

IZBORNA SKUPŠTINA 2023. - NAJAVA

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje do kraja ove 2023. godine održat će IZBORNU SKUPŠTINU te se pozivaju članovi, a posebno oni mladi i ambiciozni koji bi željeli dati svoj doprinos i unijeti novi duh u vodstvo kluba da razmisle o prijedlogu novog Upravnog odbora koji bi dalje nastavio s aktivnostima ovog kluba koji doista ima respektabilnu brojku od 550 članova i zaslužuje nastaviti dalje na čvrstim temeljima.

O datumu održavanja Skupštine blagovremeno ćemo obavijestiti naše članove.

 

 

DAN POLICIJE 2022. - POZIV ČLANOVIMA

I ove godine RK IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s PU krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a organizira sportski i svečani dio obilježavanja Dana policije i njezinog zaštitnika Sv. Mihovila.

Pozivamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da se dana 30.rujna 2022. godine (petak) odazovu na obilježavanje "Dana policije".

Od sportskih disciplina organiziramo:
- V. memorijalni malonogometni turnir "Branko Zubić - Ćup" 
- nova sportska dvorana Zabok ,

gađanje zračnom puškom (muški i ženski) - streljana "Tekstilac" Zabok,

pikado (muški i ženski) - mala sala restorana KTC,

belot (mješoviti parovi) - mala sala restorana KTC-a Zabok.

Okupljanje nogometaša i izvlačenje parova predviđeno je u 07,30 sati u maloj sali restorana KTC Zabok gdje će biti zajutrak i jutarnja kava za natjecatelje. Okupljanje natjecatelja za streljaštvo, pikado i belot predviđeno je iza 08,00 sati također u maloj sali restorana KTC, a nakon doručka počinje natjecanje.

Za najbolje malonogometne ekipe osigurani su pehari i priznanja te statue  za najboljeg strijelca, najboljeg golmana i najboljeg igrača. Za streljaštvo, pikado i belot osigurane su medalje i priznanja.  

Proglašenje pobjednika u sportskim natjecanjima, te svečani dio obilježavanja "Dana policije 2022." uz ručak i zajedničko druženje započinju u 13,30 sati u velikoj sali restorana KTC Zabok.

Molimo umirovljene članove RK IPA Hrvatsko zagorje da svoj dolazak najave Zlatku Štajduhar na broj telefona 098 807 553 kako bi mogli kvalitetnije planirati i organizirati logističku potporu.

Dobrodošli!

 

ČESTITAMO VAM "DAN POLICIJE"

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policijskim službenicima, te svim zaposlenicima Ministarstva unutarnjih poslova upućuje najskrenije čestitke povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije. Želimo da i nadalje svoju dužnost obavljate časno, savjesno i profesionalno na dobrobit svih naših građana, a oni koji su u mirovini da dugo godina budu zdravi i da uživaju u krugu najdražih.

ŽELJKO ANTONIĆ (1968.-2021.) - OBAVIJEST O SMRTI

Duboko potreseni, s velikom nevjericom i tugom obavještavamo vas da nas je nakon iznenadne bolesti srca, popraćene sa zarazim virusom COVID-19  zauvijek napustio još jedan član IPA kluba Hrvatsko zagorje Željko Antonić, rođen 21.02.1968. godine. Željko je bio umirovljeni policajac koji je gotovo cijeli radni vijek proveo u PP Pregrada, hrvatski branitelj i sudionik Domovinskog rata. Bio je zaljubljenik u golubove kojima je posvećivao sve svoje slobodno vrijeme te je bio i predsjednik Udruge uzgajatelja malih životinja "Zagorje". Iza sebe je ostavio suprugu i dva sina.

Posljednji ispraćaj Željka Antonić biti će dana 26. travnja 2021. godine u 16,00 sati na mjesnom groblju u Desiniću.

Velika i iskrena sućut obitelji!

 

 

BRANKO IVANJEK "MAKS" - OBAVIJEST O SMRTI

Duboko potreseni, s velikom nevjericom i tugom obavještavamo vas da nas je danas u posljepodnevnim satima iznenada napustio još jedan kolega i član IPA kluba Hrvatsko zagorje Branko Ivanjek "Maks", rođen 15.11.1970. godine. Radio je kao kriminalistički tehničar u policijskoj upravi Krapionsko-zagorskoj, a prije toga u PP Krapina. Iznimno nadaren čovjek za crtanje, pun mašte i dobrote, zaljubljenik u lov, izvrstan strijelac, s dušom uređivao "kutak za trenutak" kako je on nazvao prostor za druženje prijatelja i kolega u kojem je sam sagradio svoju pečenjaru. 

Obavijest o sprovodu objavit ćemo čim saznamo pojedinosti.

"Maks" hvala Ti za sve dobro i laka ti ova Hrvatska gruda.

Velika i iskrena sućut obitelji!

 

 

Sports News | Asics x Andersson Bell Gel 1090 Grey - 1203A115-025

POTRES PETRINJA - POMOĆ

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje poziva svoje članove i sve ostale pripadnike MUP-a da se ukljuće u pružanje pomoći stradalom stanovništvu u potresu na području Petrinje i okolice. Klub ima na raspolganju dva kombi voilzila u kojim može putovati maksimalno 17 osoba i stavit ćemo ih na raspolaganje uz potrebnu logističku potporu.

Stupili smo u vezu s predsjednikom regionalnog kluba IPA Sisačko moslavačka, a u toku dana stupit ćemo u kontakt i s ostalim službama od kojih ćemo tražiti usmjerenje gdje, kome i na koji način možemo pomoći.

Molimo da pratite našu facebook stranicu na kojoj ćemo slati obavijesti o aktualnim novostima, a sve koji posjećuju facebook stranicu da dijele sadržaj kako bi u datom trenutku mogli prenjeti zainteresiranima kakav oblik pomoći treba.

 

Budimo solidarni!

 

Upravni odbor

 

 

 

Nike footwear | Air Max

MARIO TUŠEK OBAVIJEST O SMRTI

Obavještavamo IPA prijatelje i sve druge koji su poznavali našeg dugogodišnjeg člana, našeg prijatelja i kolegu Maria Tušek (53) da nas je danas zauvijek napustio nakon neuspješne borbe s posljedicama koronavirusa. Punih mjesec dana trajala je agonija, nevjerica i borba medicinskog osoblja, njegove obitelji i prijatelja koji su mu pokušali pomoći kako bi mu ponovno mogli stisnuti ruku i čestitati mu na još jednoj životnoj pobjedi. Nažalost, ovu bitku je izgubio on, ali i svi mi i zato smo tužni. Tužni smo jer je imao samo 53 godine, a bio je tako vedar, pun života, pun snage i volje,...uskoro je trebao dobiti prvo unuče, nije to doživio.

Obitelji želimo iskrena sućut, a svima koji će vidjeti ovu objavu poručujemo, štitimo jedni druge, opaka bolest koja se nadvila nad nama nije farsa, ona uzima naše živote i ne pita koliko godina imamo i dali smo do sada bili zdravi. 
Mario, neka ti je laka ova hrvatska gruda!
Veliko Ti HVALA za svaki osmjeh, svaku šalu, svaku toplu i lijepu riječ, hvala Ti za sve. 
 
 
Running sports | 【国内4月24日発売予定】ナイキ ウィメンズ エア アクア リフト 全2色 - スニーカーウォーズ

ČESTITAMO "DAN POLICIJE"

 

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policijskim službenicima, te svim zaposlenicima Ministarstva unutarnjih poslova upućuje najskrenije čestitke povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije. Želimo da i nadalje svoju dužnost obavljate časno, savjesno i profesionalno na dobrobit svih naših građana.

 

 

Upravni odbor

bridge media | adidas Yeezy Boost 350

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0421902
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
75
67
560
3691
421902

Online (15 minutes ago):3
3 guests

Your IP:44.197.111.121