IPA ČLANSKE ISKAZNICE 2019.

Obavještavmo članove RK IPA Hrvatsko zagorje da je 08. siječnja započela podjela članskih iskaznica za 2019. godinu. Jedan dio bit će dostavljen preko ustrojstvenih jedinica ove PU, jedan dio preko Hrvatske pošte, a jedan dio biti će osobno uručen.

Molimo sve one članove koji će iskaznce primiti putem pošte da uplatu članarine izvrše u primjerenom roku, odnosno najkasnije do kraja ožujka mjeseca. Svi oni koji ne žele biti više članovi iskaznice su dužni vratiti odmah kako bi se izbjegao trošak tiskanja i članarine prema Hrvatskoj sekciji u iznosu od 50,00 kn.

Zbog neplaćanja članarine u 2017. godini 23 člana biti će brisana iz evidencije članstva ovog kluba jer su proizveli štetu u iznosu od 3.450,00 kn.

 

                                                                                                                                                           Upravni odbor 

ČLANARINA ZA 2018. GODINU - POŽURNICA

Regionalni klub IPA Hrvtsko zagorje poziva one članove koji još nisu uplatili godišnju članarinu za 2018. godinu da to učine što prije, a najkasinje početkom rujna mjeseca 2018. godine. Uplata članarine u iznosu od 150,00 kn može se izvršiti na žiro račun kluba IBAN:HR4323400091110716482.

Za sve one članove koji neće podmiriti statutarnu obavezu pokrenut će se postupak za brisanje iz članstva i provest će se do kraja godine.

Onim članovima koji su koristili pogodnosti kod sklapanja polica autoodgovornosti kod osiguravajućih društava dostavit će se razlika obračuna police u visini ostvarenih pogodnosti jer su pogodnosti ostvarili, a da za to nisu imali osnova.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje po indeksu broja stanovnika u županiji (ili broju zaposlenih u policijskoj upravi) svrstao se u klub s najvećim brojem članova u RH i trenutno broji 551 člana što je impozantna brojka za jednu tako malu županije ili policijsku upravu. Broj članova govori da smo klub doveli na jednu zavidnu razinu i nastojimo u njemu održati red, rad, poštenje i odgovornost.

 

 

SPOMENIK POGINULIM POLICAJCIMA

Policajci PU krapinsko-zagorske; Vlado Kolar, Dragutin Ljubić, Nikola Markovina, Danijel Puhek, Tomica Stubičar i Vladimir Tomašić tijekom Domovinskog rata svoje su živote dali u obrani suvereniteta Republike Hrvatske. U znak zahvale i sjećanja na njihovu žrtvu uoči "Dana policije 2017." kod zgrade PU krapinsko-zagorske svečano je otkriven spomenik u spomen poginulim kolegama. Uz članove obitelji poginulih policajaca, mnogobrojne kolegice i kolege policajce, uzvanike i goste spomenik je otkrio ministar unutarnjih poslova, gosp. Davor Božinović. Otkrivanju spomenika nazočili su i glavni ravnatelj policije Nikola Milina, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, saborski zastupnik Žarko Tušek, bivši "ratni" ministar policije Ivan Jarnjak, aktualni načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car i načelnik PU Bjelovarsko-bilogorske Jakob Bukvić koji je bio idejni začetnik prijedloga izgradnje spomenika u vrijeme dok je u prethodnom mandatu bio načelnik PU krapinsko-zagorske.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje sudjelovao je u financiranju dijela troškova izgradnje spomenika, a predsjednik kluba Stjepan Šalamon i osobno je sudjelovao u idejnim rješenjima prilikom izgradnje istog.

Međunarodno policijski udruženje, Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje uključivanjem u ovaj projekt dao je pijetet poginulim kolegama koji bi zasigurno, da su živi, bili članovi ovog velikog kluba.

Spomenik je blagoslovio vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan, koji je prethodno služio svečanu misu za poginule u župnoj crkvi u Zaboku.

 

 SPOM8

View the embedded image gallery online at:
http://ipa-zagorje.hr/index.php/aktualno#sigProIdb1be192e0f

CROATIA OSIGURANJE - 35% POPUSTA ZA ČLANOVE IPA

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko-zagorje da je sklopljen ugovor o poslovnoj suradnji između Croatia osiguranja d.d. i Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje kojim su ugovoreni popusti za članove:

- 35% komercijalnog popusta kod obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za sve police kojima je ugovaratelj IPA Hrvatsko zagorje, a članovi osiguranici i obaveznici plaćanja

- do 35% popusta za sve ostale police ovisno o broju ugovorenih dopunskih kasko pokrića i dobi osiguranika

- do 25% popusta za kasko osiguranje

- 58% popusta kod osiguranja nezgode

- do 40% popusta za osiguranje CROATIA imovina za produženja i prerade, a do 30% za nove ugovaratelje

Prilikom sklapanja police osiguranja član IPA kluba Hrvatsko zagorje dužan se je identificirati s VAŽEĆOM iskaznicom IPA za tekuću godinu i osobnom iskaznicom, a osiguratelj će u policu upisati indikator koji povezuje osiguranika sa sklopljenim Ugovorom.

Police osiguranja po ugovorenim uvjetima moći će sklopiti i članovi uže obitelji ali će kod sklapanja police trebati dokazati poveznicu između člana kluba i sebe.

Ovo je još jedan korak kojim vodstvo IPA kluba Hrvatsko zagorje svojim članovima želi osigurati određene proizvode po povlaštenim uvjetima, a što postižemo zahvaljujući upornosti čelništva kluba.

U nastavku se nalazi popis prodajnih mjesta Croatia osiguranja na kojima se police mogu ugovoriti.

 

 

 

500-ti ČLAN IPA HRVATSKO ZAGORJE

Dana 27. ožujka 2017. godine Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje primio je 500-tu pristupnicu za učlanjenje u klub. To je simboličan broj ali i znak koji puno govori o ovom klubu. 500-ti član tako je postala Anica Tušek iz Službe policije PU krapinsko-zagorske, koja je u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 1992. godine. U protekle dvije godine klub je učlanio nova 173 člana što jasno govori o aktivnostima novog vodstva kluba. Povećanje broja novih članova očito je bio i odraz provedene revizije članstva te isključenja i brisanja iz evidencije nekih članova.

Iako se radi o velikim obavezama s dosta odricanja postoji jedno veliko zadovoljstvo jer članovi prepoznaju da se nešto pozitivno događa u ovom klubu. Ova magična brojka bio je jedan od ciljeva predsjednika kluba Stjepana Šalamon zato prijemom 500-te pristupnice nije mogao sakriti zadovoljstvo i široki osmjeh na licu, ali s porukom IDEMO DALJE.

Zato, oni koji ispunjavaju uvjete (pripadnici MUP-a), a još uvijek nisu članovi, dobrodošli u Regionalni klub Hrvatsko zagorje.

 

 

GRAWE OSIGURANJE - 25% ZA ČLANOVE IPA

     Obavještavamo sve članove IPA da je Regionalni klub IPA Hrvatsko-zagorje sklopio ugovor o poslovnoj suradnji s osiguravajućom kućom GRAWE HRVATSKA d.d. kojim ugovorom se aktivnim članovima IPA i članovima njihove uže obitelji daju vanredne pogodnosti (dodatan popust od 25 % na važeći bonus kod autoosiguranja i dr.), omogućava obročna otplata obustavom od plaće (do 10 rata), za umirovljene članove obročna otplata putem trajnog naloga banke i druge pogodnosti kod ostalih vrsta osiguranja.

Članovi svoj status dokazuju važećom članskom iskaznicom IPA (iskaznica za prethodnu godinu vrijedi do podijele novih iskaznica, odnosno najkasnije do 15. ožujka tekuće godine), a novim članovima koji još nemaju iskaznice izdavat će se potvrde. Pripadnost članstva užoj obitelji dokazivat će se usporedbom osobnih iskaznica ili na drugi način.

Članovi IPA Hrvatsko zagorje, zaposleni u MUP-u, koji se odluče na obročno plaćanje putem obustave od plaće prilikom sklapanja police potpisat će izjavu o ispunjavanju uvjeta za obročnu otplatu putem plaće temeljem koje će im se staviti administrativna zabrana na plaću. Obročnu otplatu preko plaće i trajnog naloga preko banke mogu sklopiti samo platežno sposobni članovi. Po ugovorenim uvjetima svi članovi IPA police mogu plaćati gotovinskim te kartičnim plaćanjem.

Dodatne informacije oko svih ugovorenih pogodnosti kod osiguranja (autoosiguranje, kasko, osiguranje života i imovine te zdravstveno osiguranje) mogu se dobiti u poslovnici Grawe osiguranja u Zaboku, Trg J.B. Tita 13 ili putem telefona 049/500-372, mob. 095/367-0551 (tražiti Draženku) ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Napominje se kako za sklapanje bilo kakve police osiguranja kod Grawe Hrvatska d.d. ne treba dolaziti u poslovnicu već će njihovi predstavnici prodaje osobno to odraditi na terenu.

  

IPA ZAGORJE KUPILA PUTNIČKI KOMBI

Regionalni klub IPA Hrvatsko-zagorje sukladno planu rada ali i sukladno danom obećanju svojim članovima kupio je putnički kombi automobil marke Peugeot Expert s osam sjedala. Automobil će se koristiti za potrebe članstva i odlaska na razna druženja, sportske i druge susrete u zemlji i inozemstvu.

Ovo je prvo vozilo koje je kupljeno i registrirano u vlasništvo nekog regionalnog kluba u RH. Opremljeno je ful opremom (dvozonska klima, posebno klimatizacija zadnjeg prostora, pakring senzori, električni podizači, zatmanjena stakla, el. sklopivi retrovizori, podešavanje sjedala, multifunkcijske ručice za upravljanje tempomatom i radio uređajem i dr.).

Prema odluci Upravnog odbora kombi vozilo na trošak IPA kluba može koristiti najmanje šest (6) članova IPA kluba do ukupno 2500 km godišnje po pojedinim aktivnostima (nogometaši, planinari, rekreativci, skijaši, kuglaši i dr.). Ukoliko u nekim aktivnostima sudjeluje manji broj članova onda članovi vozilo mogu koristiti na vlastiti trošak opet do određene kilometraže za pojedine aktivnosti. Aktivnosti članova IPA kluba- korisnika vozila moraju biti povezane s interesima i aktivnostima IPA kluba.

Upravni odbor može iznimno odobriti korištenje vozila na trošak kluba iznimno i za manji broj učesnika ali samo u situacijama kada je manji broj učesnika opravdan i kao takav prihvatljiv, odnosno u interesu kluba.

Vozilo IPA kluba Hrvatsko zagorje nije namjenjeno za iznajmljivanje drugim pravnim ili fizičkim osobama za provođenje njihovih aktivnosti.

Članovi Upravnog odbora mogu vozilo koristiti na trošak kluba neovisno o broju članova kada obavljaju poslove i aktivnosti za potrebe kluba.

Hvala svima koji su sudjelovali u financiranju ovog projekta, a to su uglavnom počasni članovi i jedan dio privatnog sektora koji je prepoznao potrebu pomoći IPA klubu Zagorje koji broji više od 500 članova.

 

 

 

 

 

ADMINISTRATIVNE PROMJENE WEB STRANICE I E-MAIL ADRESE

Kao što smo već najavili Regionalni klub IPA Zabok promijenio je ime u Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje ili skraćeno ime IPA Zagorje. Novi naziv kluba službeno je u funkciji je od 15. lipnja 2016. godine nakon registracije u uredu državne uprave.

Obavještavamo naše članove i sve ostale zainteresirane da smo sukadno tome promijenili adresu e-mail pošte koja sada glasi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te molimo da se ubuduće komunikacija elektronskom poštom odvija putem nove adrese. Do daljnjega je u funkciji i bivša adresa koja je preusmjerena na novu.

Isto tako od 04. listopada registrirana je nova domena za web stranicu koja glasi www.ipa-zagorje.hr . Registracijom nove domene za 15 dana doći će do blokade dosadašnje stranice www.ipa-zabok.hr pa molimo članove i sve ostale korisnike da se pravovremeno informiraju kako bi mogli pratiti aktivnosti Regionalnog kluba Hrvatsko zagorje putem web stranice.

 Zahvaljujemo na razumijevanju.

Upravni odbor

ŠKOLA RONJENJA 30% POPUSTA ZA ČLANOVE IPA

U sklopu impozantnog vodenog parka Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama posluje "Ronilački centar Zaron" koji je za sve članove IPA iz cijelog svijeta odobrio popus od 30% za razne programe osposobljavanja za ronioce. Osposobljavanje se provodi u posebnom ronilačkom bazenu, dubine cca 5 m.


IZ PONUDE SE IZDVAJA:

Ronilački programi sa scuba opremom (maska, peraje, boca, kompenzator plovnosti, instrumenti sa regulatorom):

1. Discovery - prvi zaron - 150,00kn

Kompletan program traje cca 60 minuta a obuhvaća pripremu, opremanje, zaron i raspremanje. Po završetku programa polaznik dobiva diplomu za prvi zaron, za uspomenu. Izvodi se u ronilačkom bazenu dubine 5m.

2. Discovery za djecu - prvi zaron (8-9god.) - 100,00kn

Kompletan program traje cca 30 minuta a obuhvaća pripremu, opremanje, zaron I raspremanje. Po završetku programa polaznik dobiva diplomu za prvi zaron, za uspomenu. Izvodi se u olimpijskom bazenu.

3. OWD - ronioc otvorenih voda, 1. Dio - 1200,00kn

4x3h, program se izvodi isključivo na bazenu, kompletna teorija i metodika zatvorenih voda za tečaj OWD.

4. OWD tečaj - do 18m - 2400,00kn

4x3h, program se izvodi isključivo na bazenu, kompletna teorija i metodika zatvorenih voda za tečaj OWD, te 4 urona na ronilačkim destinacijama na Jadranu (najčešće 2 urona dnevno, 2 Dana)

5. Obnavljanje vještina - 100,00kn

Program za licencirane ronioce koji dugo godina nisu ronili I žele obnoviti svoje znanje (svaki uron 100,00kn, ovisno o polazniku potrebno do 4 urona I ponavljanje teorije).

6. Tečajevi specijalnosti - 1000,00kn

Namijenjeni isključivo za ronioce početnih kategorija OWD ili prva zvjezdica CMAS I drugih asocijacija. Tečaj se izvodi 1 Dan na bazenu I 1 Dan na moru.

7. AOWD tečaj-napredni ronioc otvorenih voda-do 30m - 2400,00kn

Namjenjeni isključivo za ronioce početnih kategorija OWD ili prva zvjezdica CMAS I drugih asocijacija. Tečaj se sastoji do 5 specijalnosti, 3 obavezne (navigacija, dubinsko, planiranje ronjenja)  I 2 Po izboru (noćno ronjenje, ronjenje na potonulim brodovima, ronjenje u pećinama, ronjenje u jezerima, ronjenje u uvjetima smanjene vidljivosti,...).

 APNEA PROGRAMI:

1. Ronjenje na dah uz nadzor - 20min - 40,00kn

2. Ronjenje na dah uz stručnu poduku - 20min - 50,00kn 

NA SVE CIJENE IZ PONUDE ČLANOVI IPA IMAJU 30% POPUSTA

 

Sve informacije u vezi škole ronjenja možete dobiti kod instruktora Bogdana Celinić na broj telefona 098/687-417, na web stranici www.zaron.hr ili putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0103688
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
61
109
1282
4725
103688

Online (15 minutes ago):7
7 guests

Your IP:34.203.28.212